CropBytes ervaringen

De ervaringen van CropBytes zijn bijna allemaal positief. Hieronder verschillende ervaringen van Nederlandse CropBytes spelers die het spel minimaal al 6 maanden of langer spelen. Sommige spelen al bijna 4 jaar sinds het spel is opgericht.

ervaring 1
CropBytes is een boerderijspel. U kunt koeien, schapen, eenden, varkens, geiten, kippen een meer dieren voeren op uw virtuele boerderij. Het leren van het spel is vrij eenvoudig, maar als je moeite hebt met leren, zijn er veel instructievideo’s op YouTube waarin spelers haarfijn uitleggen hoe u het beste een boerderij kunt bouwen.
– Melanie 29 jaar

ervaring 2
Geld verdienen met een virtuele boerderij runnen op de Blockchain was nog nooit zo eenvoudig. U verkoopt eieren en melk van kippen en koeien die je in het spel hebt. Er zijn wel 20 soorten extracten. Er bestaan bijvoorbeeld ook speciale assets. Wanneer u producten verkoopt, verdiend u geld en met dat geld koop u bijvoorbeeld nieuwe dieren. Er is continue verbetering. Hoe meer u ontwikkelt, hoe meer u verdient. Prachtige boerderij spel. Mijn ervaringen zijn uitstekend! Sommige spelers verdienen al ruim 1000 euro per maand of meer bij.
– Jacko 42 jaar

Registreren bij CropBytes is simpel en is klaar in 2 minuten. Wanneer u via deze pagina een account aanmaakt en bij cropbytes referral code EFC1B3 invoert krijgt u een gratis game-asset van ongeveer 30 euro.

ervaring 3
Mijn ervaring met CropBytes is super, het heeft veel betaalmethoden waaronder de coin TRON ofwel $TRX. Super snel en werkt erg fijn. Het CropBytes boerderij-spel kan zowel op desktopbrowsers als op mobiele telefoons worden gespeeld. De app kan worden gedownload bij IOS en Android. De grafische niveaus in het spel zijn gemiddeld, dus je hebt geen computer met krachtige hardware nodig.
– Niels 19 jaar

ervaring 4
Ik vind het echt een super leuk spel en maak ondertussen ook op speelse wijze kennis met cryptocurrency. Erg geschikt voor crypto beginners.
– Maartje 15 jaar

ervaring 5
Ik speel het boerderij spel al vanaf het begin en er is al enorm veel verbeterd. Mijn verdiensten zijn ook erg gestegen. Het is echt een leuk en lucratief spel. Ik heb veel op blockchain gebaseerde boerderij app-games gespeeld, maar dit blijft toch wel mijn toppertje.
– Jolanda 54 jaar

Meer officiële CropBytes ervaringen lezen? Neem dan eens een kijkje op Trustpilot.