Betaald krijgen door spelletjes spelen online gratis

Verdien online geld door het boerderij spel CropBytes te spelen. In dit artikel leggen we je uit hoe je betaald kunt krijgen door gratis spelletjes online te spelen. We nemen als voorbeeld het populaire boerderij spel CropBytes.

Betaald krijgen door taken uitvoeren

Laten we kijken hoe je betaald kunt krijgen in $CBX tokens door online taken gratis uit te voeren. Naast dat je CropBytes boeren hebt, heb je ook knechten op je boerderij die je weer aan het werkt kunt zetten (jij dus) door het land te oogsten, de dieren te voeren en zo vele taken meer.. dat is optie 1.

Optie 2 is dat je kleine mini boerderij spelletjes kunt spelen en hier mee geld kunt verdienen in de vorm van cryptocurrency tokens $CBX. Deze functionaliteit zal beschikbaar zijn via een ‘Job Board’ waar boeren vacatures van andere boeren kunnen bekijken en voltooien.

De functie in het prachtig spel CropBytes is vrij recent en is daarom bijna een van de eerste free-2-play en play-to-earn web3-ecosystemen.

Wanneer je van plan bent om betaald te krijgen door het boerderij spel CropBytes te spelen online. Maak dan eerst een gratis account aan via deze link. Vul bij de het aanmaken van jouw account de volgende referral code in: EFC1B3

Als je deze speciale uitnodigingscode invult krijg je een boederij asset ter waarder van ongeveer 30 euro.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *